At Nordea er vår bank har vi blitt mer og mer glade for. Rikgtignok tjener de en del penger på festivalen, men sannelig gir de noe tilbake også! Også i år er de med på å støtte oss ved å spandere inngangsbilletter til brukere ved Frelsesarméens Slumstasjoner i Oslo. Les mer om Frelsesarméens arbeid.

 

 

Bjørvika Utbjørvika3vikling satser på kunst i sin utvikling av Bjørvika. Dette setter vi stor pris på og for oss har de bevist sin støtte ved å gå inn i sponsorprosjektet vårt for andre år på rad. På Oslo Middelalderfestival bidrar de med festivalopplevelser, mat og drikke til brukere fra Frelsesarméen og Kirkens Bymisjon. Vi anbefaler ogå en kikk på deres nettsider for å se hvordan Bjørvika Utvikling bevisst bruker kunst når de utformer prosjektet med den nye bydelen vår. Til glede for nåtidige – og fremtidige Osloborgere!

printhouse-logoPrinthouse er levende opptatt av kultur i hovedstaden. Vi har ikke klart å finne noen som kan konkurrere med dem på pris. I tillegg sponser de Oslo Middelalderfestival med en sterk reduksjon av sluttsummen når fakturaen skal betales. En stor takk til  dere! For å si det litt flåsete: for en kulturfestival med stramme budsjetter, er det faktisk sluttsummen på kassalappen som teller!

NG logo1 Norsk Gjenvinning hjelper oss å  gjenvinne avfallet vårt, slik at vi kan fokusere på å gjenvinne historien! Vi er veldig glade for å ha dem med, og at de ønsker å hjelpe oss med å nå vår målsetning om å bli en enda grønnere festival.

OBWiiklogoO.B. Wiik sponser oss med sterkt reduserte kostnader. Dersom du sitter og koser deg i serveringsområdet kan du jo sende en hyggelig tanke i deres retning, siden de har gjort løsningen rundt Karpedammen mulig for oss. Fesivalen har bestilt utstyr derfra i mange år på rad nå og vi har bare lovord å si: Det er folk som kan sitt fag, leverer punktlig og har et stort sortiment. Prøv dem en dag til ditt arrangement!

sorenga utvikling 300x300Sørenga Utvikling bryr seg om lokalt kulturliv. For tredje året på rad kjøper de opp billetter og sender sine kunder på Oslo Middelalderfestival. Vi takker for deres interesse og bidrag til et levende kulturliv i Oslo!

oslo_central_farger_rgb - Kopi    Vi har vært så heldige å få med Oslo vandrerhjem central som samarbeidspartner i år. De stiller med subsidiert overnatting til flere av våre artister og deltagere. Er du ute etter billig og bra overnatting i Oslo, anbefaler vi stedet på det varmeste. Prisene er lave og standarden er god. For oss er beliggenheten også perfekt, med kun 3.-400 meter å gå til festivalområdet på festningen.

Sponsor

En midddelaldersponsor på vei til kontoret                                               Illustrasjon: Børge Bredenbekk