hav_logo_cmyk

Hav Eiendom AS er årets hovedsponsor. De har gått inn med midler til “Slaget på Akersborg – 1309″. Sammen håper vi å utvikle dette til et spel som settes opp årlig i forbindelse med Oslo Middelalderfestival. Vi takker Hav Eiendom for at de tror på prosjektet vårt og at de ønsker å være med å sette fokus på felles historiske røtter. Sammen skal vi bygge opp Oslos identitet som europeisk middelalderby!

Nordea logoAt Nordea er vår bank har vi blitt mer og mer glade for. Rikgtignok tjener de en del penger på festivalen, men sannelig gir de noe tilbake også! Også i år er de med på å støtte oss ved å spandere inngangsbilletter, mat og drikke til brukere ved Frelsesarméens Slumstasjoner i Oslo. Les mer om Frelsesarméens arbeid.

 

 

Bjørvika Utbjørvika3vikling satser på kunst i sin utvikling av Bjørvika. Dette setter vi stor pris på og for oss har de bevist sin støtte ved å gå inn i sponsorprosjektet vårt for andre år på rad. På Oslo Middelalderfestival bidrar de med festivalopplevelser, mat og drikke til brukere fra Frelsesarméen og Kirkens Bymisjon. Vi anbefaler ogå en kikk på deres nettsider for å se hvordan Bjørvika Utvikling bevisst bruker kunst når de utformer prosjektet med den nye bydelen vår. Til glede for nåtidige – og fremtidige Osloborgere!

 Eiendomssparlogo - fargeweb Eiendomsspar AS, ved administrerende direktør Christian Ringnes, er opptatt av kultur.  Ved å gå inn som sponsor for Oslo Middelalderfestival, viser de også interesse for mindre aktører, i tillegg til større og mer kjente prosjekter.  Hos oss bidrar de med å kjøpe en billettpakke inklusiv mat og drikke til brukere fra Frelsesarméen og Kirkens Bymisjon. Vi takker for godt samarbeid!

printhouse-logoPrinthouse er levende opptatt av kultur i hovedstaden. Vi har ikke klart å finne noen som kan konkurrere med dem på pris. I tillegg sponser de Oslo Middelalderfestival med en sterk reduksjon av sluttsummen når fakturaen skal betales. En stor takk til  dere! For å si det litt flåsete: for en kulturfestival med stramme budsjetter, er det faktisk sluttsummen på kassalappen som teller!

NG logo1 Norsk Gjenvinning hjelper oss å  gjenvinne avfallet vårt, slik at vi kan fokusere på å gjenvinne historien! Vi er veldig glade for å ha dem med, og at de ønsker å hjelpe oss med å nå vår målsetning om å bli en enda grønnere festival.

OBWiiklogoO.B. Wiik sponser oss med sterkt reduserte kostnader. Dersom du sitter og koser deg i serveringsområdet kan du jo sende en hyggelig tanke i deres retning, siden de har gjort løsningen rundt Karpedammen mulig for oss. Fesivalen har bestilt utstyr derfra i mange år på rad nå og vi har bare lovord å si: Det er folk som kan sitt fag, leverer punktlig og har et stort sortiment. Prøv dem en dag til ditt arrangement!

sorenga utvikling 300x300Sørenga Utvikling bryr seg om lokalt kulturliv. For andre året på rad kjøper de opp billetter og sender sine kunder på Oslo Middelalderfestival. Vi takker for deres interesse og bidrag til et levende kulturliv i Oslo!

Sponsor

En midddelaldersponsor på vei til kontoret                                               Illustrasjon: Børge Bredenbekk